WISHpro – Anti Rimpel

WISHpro – een echte anti-rimpeloorlog!

WISHpro is een innovatie op het gebied van huidverzorging. Met een korte behandeling van 15 minuten voelt je huid als nieuw. Je ziet direct het effect van deze huidverjongende behandeling

Vanaf de leeftijd van 25 jaar produceert je huid per jaar 1% minder collageen. Ook de elastine productie vertraagt en dit betekent simpelweg dat je huid tijdens het verouderingsproces 20-80% van zijn dikte en elasticiteit zal verliezen. Dit zie je door de toename van rimpels, fijne lijntjes, verkleuring en irritatie.

WISHpro is geschikt voor elk huidtype en elke behoefte. Deze techniek is aanbevolen voor zowel de probleemhuid, de verstikte huid door vervuiling of roken als voor de rijpe huid waarbij een direct anti-aging effect gewenst is.

Verhoogde bloedsomloop
Voedt de huid
Verbetert de lymfatische drainage
Verhoogt celvernieuwing
Fijne ontspanning door zachte massage
Onmiddellijke zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpel
Brengt voedingsstoffen en actieve ingrediënten in de huid
Verstevigt gezichtsspieren en maakt de huid soepel en glad
Verhoogt de productie van collageen en elastine

De WISHpro behandeling kan ook worden uitgevoerd in combinatie met behandelingen zoals: amandel/glycol/melk peeling, Microneedling, Diamant Microdermabrasie. Het aantal behandelingen en prijzen te bespreken na een grondige huidanalyse en de wens van de klant
Prijs: € 30,-

Reiniging, scrub, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht/nek en schouders, WISHpro behandeling met Exfoliator Capsule, verzorgende crème met SPF 50.

Prijs: € 65,-

Reiniging, scrub, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht/nek en schouders, WISHpro behandeling met BTX-capsule – noem het BOTOX zonder bijwerkingen. Deze gepatenteerde BTX Capsule bevat Hexapeptide-8 (Argireline peptide solution C), een peptide die de effecten van BOTOX in de huid nabootst zonder enige bijwerkingen. De oplossing werkt door modulerende spiercontractie om de productie van rimpels te remmen.
Prijs: € 75,-

Behandeling met Hyaluron-capsule – een van de meest effectieve vochtinbrengende behandeling. Reiniging, scrub, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht/nek en schouders, WISHpro behandeling met Hyaluron-capsule, verzorgende crème met SPF 50,- Dit hyaluronzuur werkt als een “moleculaire spons”en verhoogt het vermogen van de huid om water vast te houden- het houdt de huid vochtig, gevoed, gezond en kleine lijntjes worden opgevuld.
Prijs: € 75,-

Behandeling met Calming Milk-capsule – ideaal behandeling voor schrale, droge, gevoelige of psoriasis huid. Reiniging, scrub, stomen, onzuiverheden verwijderen, massage gezicht/nek en schouders, WISHpro behandeling met Calming Milk, verzorgende crème met SPF 50,- Deze capsule is rijk aan Calendula Oil – heeft antiseptische, schimmelwerende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschapen waardoor het geweldig is voor de behandeling met huidinfecties.
Prijs: € 75,-

Mooie anti-aging behandeling zowel voor jonge (vermoeide, gestreste huid) als voor vrouwen in de middelbare leeftijd. Deze behandeling verjongt beschadigde cellen en herstelt de elasticiteit en huidtoon. De Rejuvenation Capsule geeft de huid weer een jeugdige glans en geeft een nieuwe definitie aan gladheid.
Prijs: € 75,-

Prijs inclusief Peeling Exfoliator Capsule: € 99,-

Voor een meer zichtbaar en langduriger resultaat adviseren wij een behandelkuur van 5 tot 7 behandelingen. Het resultaat na een kuur houdt 3 tot 6 maanden aan.
Behandeling met met Peeling Exfoliator Capsule en de gekozen capsule.

Prijs eerste behandeling: € 99,-
Prijs volgende behandelingen: € 50,-