Microdermabrasie

WISHpro is een innovatie op het gebied van huidverzorging. Met een korte behandeling van 15 minuten voelt je huid als nieuw. Je ziet direct het effect van deze huidverjongende behandeling

Vanaf de leeftijd van 25 jaar produceert je huid per jaar 1% minder collageen. Ook de elastine productie vertraagt en dit betekent simpelweg dat je huid tijdens het verouderingsproces 20-80% van zijn dikte en elasticiteit zal verliezen. Dit zie je door de toename van rimpels, fijne lijntjes, verkleuring en irritatie.

Microdermabrasie is een gezichtsbehandeling die wordt gebruikt om de bovenste laag van de huid te exfoliëren en te verbeteren. Het wordt vaak gebruikt om fijne lijntjes, littekens, acne, pigmentvlekken en andere huidproblemen te verminderen.

Bij de behandeling wordt een apparaat gebruikt dat kleine kristallen of diamantpunten op de huid blaast. Deze verwijderen de bovenste laag van de huid, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en te regenereren. De behandeling is niet-invasief en pijnloos, en er is geen hersteltijd nodig.

Het kan echter wel leiden tot een lichte roodheid of irritatie van de huid, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid en de intensiteit van de behandeling. Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert afhankelijk van het individu en het specifieke huidprobleem dat wordt behandeld. Het wordt meestal aanbevolen om de behandeling elke 4-6 weken te herhalen voor het beste resultaat.

Prijs: € 75,-