Goudtherapie

Goudtherapie– een echte huidvernieuwings “booster”

Bij deze behandeling wordt er gebruikt gemaakt van gouden lepels, die de negatieve -en positieve ionen aantrekken. Bij elke stap in de behandeling worden de lepels toegepast.

Gouden lepel – goudlepels, is een multifunctioneel apparaat voor cosmetische behandelingen voor het gezicht, ogen, nek en decolleté. Zendt drie soorten energie (bio-signalen, thermische energie en vibrerende massage), die gelijktijdig kunnen worden toegepast.

Het oppervlak van de goudlepel is bedekt met een dikke laag 23-karaats goud. Rimpels worden weggewerkt om het verjongingseffect te bereiken. Deze behandeling is niet alleen gemaakt om uitstekende resultaten voor huidverjonging te krijgen, maar ook om het feit dat goud de regeneratie van cellen stimuleert, waardoor donkere kringen onder de ogen lichter worden.

Door de energetische lading van goud, gecombineerd met Mesotherapie wordt de levensenergie gestimuleerd en het verouderingsproces vertraagd. De huidcellen worden sterk gehydrateerd en verjongen zich. Met elkaar levert dit je een aanzienlijk gladdere huid op. De levensenergie van je cellen wordt gestimuleerd en het verouderingsproces vertraagt zich.

Huidanalyse, grondige huidreiniging, peeling, Mesotherapie, cocktail van serums (afgestemd op huidtype), behandeling met gouden lepel, Goud masker met echte gouddeeltjes, oogverzorging, anti-aging crème.

Prijs: € 75,-