Gezichtsbehandelingen-Aromatherapie Bio-Eco-Vegan

Lakshmi Aromatherapie behandelingen

Essentiële oliën zijn het kostbaarste dat de plantenwereld aan de mens heeft gegeven. Ze zijn de essentie en ziel van elke plant. Geen wonder dat etherische oliën de meest intense impact hebben op de meest delicate en gevoelige delen van een mens. Aromatherapie is het gebruik van etherische oliën met een therapeutisch doel. Elke olie heeft zijn eigen unieke werking en weldadige eigenschappen en kan op veel manieren toepast worden

Elke behandeling wordt individueel voor de cliënt geselecteerd na voorafgaande huidanalyse. Behandelingen zijn inclusieve reiniging, diepte reiniging, waterdampapparaat met aromatische stom, epileren van wenkbrauwen, heerlijke ontspannende gezicht/nek/decolleté en schouders massage, masker of pakking (afhankelijk van huidtype en wens van de cliënt), serum of ampul, aangepaste crème en verzorgende SPF 50.

Prijs: € 68,50

Elke behandeling wordt individueel voor de cliënt geselecteerd na voorafgaande huidanalyse. Goed voor pijnlijke spieren en gewrichten, artrose en reumapatiënten. Handen en voeten massage met Lakshmi Calendula Crème of Artreum
Prijs: € 75,-

Zeer verzorgende en ontspannende behandelingen 3in1: manicure, pedicure en gezichtsbehandeling. Elke behandeling wordt individueel voor de cliënt geselecteerd na voorafgaande huidanalyse. De Lakshmi Ritueel behandeling is bedoeld voor drukke vrouwen die in korte tijd voor hun schoonheid en innerlijke balans willen zorgen. Met behulp van rustgevende massages en fantastische geuren, zul even weg van alles, iedereen en alle problemen.
Prijs: € 125,-

Zeer verzorgende en ontspannende behandeling, inclusieve Keratine hand en voeten masker met uitgebreide massages en gezichtsbehandeling met druk/stress punten massage. Elke behandeling wordt individueel voor de cliënt geselecteerd na voorafgaande huidanalyse. De Lakshmi Ritueel behandeling is bedoeld voor drukke, vermoeide en gestreste mensen. Met behulp van rustgevende massages en fantastische geuren, zul even weg van alles, iedereen en alle problemen.
Prijs: € 125,-

Aroma Rug massage (25 min.)
Prijs: € 30,-