Microdermabrasie

Diamond Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, mee-eters, acne, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Diamond-Microdermabrasie is een niet-operatieve diepe huidpeeling. Met behulp van steriele diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding van het gelaat stimuleert.

De diamond-microdermabrasiebehandeling ondergaan als een losse behandeling of in kuurverband. Diamond-dermabrasie is in alle gevallen een geweldige behandeling en maakt dat de huid toegankelijk is voor het insluizen van producten met werkstoffen, omdat de huid deze nu beter kan opnemen. Hierdoor is de behandeling ook uiterst effectief in combinatie met een meso therapie.

Indicaties:

  • Anti-aging door de door zon beschadigde huid;
  • Verbetering van de doorbloeding van een rokershuid.
  • Vermindering van fijne lijntjes en vergrootte poriën.
  • Vermindering van ouderdomsvlekken.
  • Vermindering van oppervlakkige acnelittekens.
  • Vermindering van mee-eters.
  • Vermindering van de vette huid.
  • Verbetering van de algehele gezondheid van de huid.

Contra-indicaties:
. Psoriasis
. Huidkanker
. Rosacea
. Herpes
. Actieve eczeem
. Ernstige acne.
. Zwangerschap

Kuren:
Om het beste resultaat te krijgen, adviseren we een kuur van 4 tot 7 behandelingen.
Een eenmalige behandeling zal een boost aan de huid geven, maar een kuur geeft een langer en beter resultaat.
Prijzen en opties van de kuren zijn in overleg met onze schoonheidsspecialist.

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte reiniging, Diamant Peeling, gezichtsmassage met serum, masker, kalmerende oogkompressen,  verzorgende crème.
Prijs: € 85,-

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte reiniging, Diamant Peeling, gezichtsmassage met serum, masker, kalmerende oogkompressen,  verzorgende crème.
Prijs: € 95,-

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte peeling, amandel of glycolzuur peeling, Microdermabrasie, kalmerende masker, oogkompressen, serum, verzorgende crème.

Prijs: € 95,-

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte peeling, Microdermabrasie, Hyaluron ampul met ultrasound behandeling, kalmerende masker, oogkompressen, serum, verzorgende crème.

Prijs: € 95,-

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte peeling, Mesotherapie met ampul, Microdermabrasie, kalmerende masker, oogkompressen, serum, verzorgende crème.

Prijs: € 95,-

Huidanalyse, reiniging, Microdermabrasie, gezicht/nek en schouders massage, WISHpro behandeling met aangepaste capsule, verzorgende crème met SPF 50.

Prijs: € 110,-

De huid kan tot twee dagen na de behandeling een beetje rood zien en in sommige gevallen kan de huid licht gaan schilferen.
Gebruik de eerste 24 uur geen make-up, en zorg dat uw huid goed beschermd is met zonnefactor 50. Verder wordt het afgeraden om binnen 24 uur een sauna of zwembad te bezoeken. Ook sporten is de eerste 24 uur af te raden.