Microdermabrasie

Diamond Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een gezichtsbehandeling die wordt gebruikt om de bovenste laag van de huid te exfoliëren en te verbeteren. Het wordt vaak gebruikt om fijne lijntjes, littekens, acne, pigmentvlekken en andere huidproblemen te verminderen.

Bij de behandeling wordt een apparaat gebruikt dat kleine kristallen of diamantpunten op de huid blaast. Deze verwijderen de bovenste laag van de huid, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en te regenereren. De behandeling is niet-invasief en pijnloos, en er is geen hersteltijd nodig.

Het kan echter wel leiden tot een lichte roodheid of irritatie van de huid, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid en de intensiteit van de behandeling. Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert afhankelijk van het individu en het specifieke huidprobleem dat wordt behandeld. Het wordt meestal aanbevolen om de behandeling elke 4-6 weken te herhalen voor het beste resultaat.

Indicaties:

  • Anti-aging door de door zon beschadigde huid;
  • Verbetering van de doorbloeding van een rokershuid.
  • Vermindering van fijne lijntjes en vergrootte poriën.
  • Vermindering van ouderdomsvlekken.
  • Vermindering van oppervlakkige acnelittekens.
  • Vermindering van mee-eters.
  • Vermindering van de vette huid.
  • Verbetering van de algehele gezondheid van de huid.

Contra-indicaties:
. Psoriasis
. Huidkanker
. Rosacea
. Herpes
. Actieve eczeem
. Ernstige acne.
. Zwangerschap

Kuren:
Om het beste resultaat te krijgen, adviseren we een kuur van 4 tot 7 behandelingen.
Een eenmalige behandeling zal een boost aan de huid geven, maar een kuur geeft een langer en beter resultaat.
Prijzen en opties van de kuren zijn in overleg met onze schoonheidsspecialist.

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte reiniging, Diamant Peeling, gezichtsmassage met serum, masker, kalmerende oogkompressen,  verzorgende crème.
Prijs: € 75,-

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte reiniging, Diamant Peeling, gezichtsmassage met serum, masker, kalmerende oogkompressen,  verzorgende crème.
Prijs: € 95,-

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte peeling, amandel of glycolzuur peeling, Microdermabrasie, kalmerende masker, oogkompressen, serum, verzorgende crème.

Prijs: € 95,-

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte peeling, Microdermabrasie, Hyaluron ampul met ultrasound behandeling, kalmerende masker, oogkompressen, serum, verzorgende crème.

Prijs: € 95,-

Huidanalyse, reiniging, stomen, diepte peeling, Mesotherapie met ampul, Microdermabrasie, kalmerende masker, oogkompressen, serum, verzorgende crème.

Prijs: € 95,-

Huidanalyse, reiniging, Microdermabrasie, gezicht/nek en schouders massage, WISHpro behandeling met aangepaste capsule, verzorgende crème met SPF 50.

Prijs: € 110,-

De huid kan tot twee dagen na de behandeling een beetje rood zien en in sommige gevallen kan de huid licht gaan schilferen.
Gebruik de eerste 24 uur geen make-up, en zorg dat uw huid goed beschermd is met zonnefactor 50. Verder wordt het afgeraden om binnen 24 uur een sauna of zwembad te bezoeken. Ook sporten is de eerste 24 uur af te raden.