Bion

BiON - Skincare. Amerikaans familiebedrijf

BiON Skincare is een familiebedrijf dat gevestigd is in Nebraska, het hart van Amerika. Het is uitgegroeid tot een van de meest populaire skincare-merken bij schoonheidsspecialisten en huidexperts in de VS, met bekroonde producten. Zo is de SPF van BiON door het toonaangevende Amerikaanse beauty- en huidverbeteringmagazine Dermascope in 2019 uitgeroepen tot product van het jaar. BiON onderscheidt zich niet alleen door hoge kwaliteit, maar ook door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en diervriendelijkheid

Larry en Barbara Lockhart

De geschiedenis van BiON
BiON is in 1997 opgericht door biochemicus Glen Lockhart. Hij gelooft in het gebruik van natuurlijke ingrediënten in hoge concentraties om hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te produceren. Glens broer Larry Lockhart en zijn vrouw Barbara werden in 2007 eigenaar en CEO van BiON. Larry studeerde farmacie aan de University Of Nebraska en was Vice President of het Research Institute for Plastic Surgery waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van huidproducten. Larry en Barbara zijn trots op BiON’s innovatieve producten, die allemaal gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. BiON heeft ook een uitstekende reputatie door hun vriendelijke en snelle klantenservice.

Expertise & onderzoek voor hoogwaardige producten
Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren bekendheid verworven door zijn expertise in productontwikkeling en ingrediëntenonderzoek. Het BiON-team omvat deskundigen op het gebied van wetenschap, farmacie, marketing en management. Samen bundelen ze hun krachten om de meest effectieve producttechnologie tot stand te brengen. Hierdoor heeft BiON huidverzorgingsproducten kunnen ontwikkelen voor medische en klinische huidverzorgingsprofessionals zoals schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, dermatologen en plastisch chirurgen.

Inmiddels is Bion Skincare uitgegroeid tot een internationaal bekend merk voor huidverbetering en huidverzorging, bekroond met prijzen voor hoogwaardige en populaire producten.