Gezichtsbehandelingen – Alcina

Reiniging, activ peeling, aangepaste masker, serum en crème.
Prijs: € 48,50,-

– Luxe anti-aging behandeling met direct resultaat. De huid ziet er jonger, strakker en gladder uit. De huid straalt, fijne lijntjes en rimpeltjes zijn gereduceerd –
Reiniging, speciale anti-aging peeling, verzorgende capsule, ultrasoon massage, massage van het gelaat, hals, decolleté met lifting olie, collageen oog en gezicht vlies masker, Cell-Active serum en collageen crème.
Prijs: €65,50

– Zeer hydraterende en voedende behandeling voor zon beschadig en droge (uitgedroogde huid) –

Een Alcina collageen gezichtsbehandeling omvat een gezichtsbehandeling met een collageen masker. Alcina is een merk dat verschillende huidverzorgingsproducten en behandelingen aanbiedt.

Een collageen masker is een soort gezichtsmasker dat collageen bevat, een eiwit dat van nature in de huid voorkomt en helpt bij het behoud van de structuur en elasticiteit. Collageenmaskers worden verondersteld te helpen bij het verbeteren van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, evenals het verhogen van hydratatie en stevigheid in de huid.

Tijdens een Alcina collageen gezichtsbehandeling zal een getrainde schoonheidsspecialiste beginnen met het reinigen van uw huid en het uitvoeren van een zachte exfoliatie om eventuele dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens zal het collageenmasker op uw gezicht worden aangebracht, waardoor het diep in de huid kan doordringen. De schoonheidsspecialiste kan ook een gezichtsmassage of andere technieken uitvoeren om het collageen verder te laten doordringen en de doorbloeding te stimuleren.

Nadat het masker is verwijderd, kan de schoonheidsspecialiste aanvullende huidverzorgingsproducten aanbrengen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en zorgen, zoals serums of moisturizer.

Duurt – 75 min. Prijs: € 72,50,-

– Een complete gezichtsbehandeling met wat meer luxe om de vermoeide, rijpere huid op te peppen en geeft glad huidbeeld –

Over het algemeen is hyaluronzuur echter een veelgebruikt ingrediënt in gezichtsverzorgingsproducten en -behandelingen vanwege de hydraterende eigenschappen. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die van nature voorkomt in ons lichaam en werkt als een vocht inbrengend middel door vocht aan te trekken en vast te houden in de huid. Een hyaluronzuur-gezichtsbehandeling kan helpen om de huid te hydrateren en de tekenen van veroudering te verminderen door het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

Het Alcina hyaluron masker is een gezichtsmasker dat hyaluronzuur bevat, een ingrediënt dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen. Het masker is bedoeld om de huid intensief te hydrateren en te voeden, en om de huid een gezonde, stralende uitstraling te geven.

Hyaluronzuur is een populaire keuze vanwege zijn hydraterende eigenschappen, die kunnen helpen om de huid gladder en zachter te maken, en om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Duurt 75 min. – Prijs : € 72,50

– Stimuleert, minimaliseert lijntje en rimpels, vitaliseren een vermoeide, grauwe huid, vermindert lijntjes, geeft glad huidbeeld. –
Drie fasen reiniging, actieve peeling, epileren wenkbrauwen, warme kompressen, massage van gezicht, hals en decolleté, oogverzorging, lippen verzorging, Vitaal masker, hydraterende serum en rijk anti-aging crème. .
Prijs: €65,50

– zeer ontspannende behandeling voor gestreste, droge, rijpere huid en ook couperose huid –
Drie fasen reiniging, activ peeling, warme kompressen, massage van gezicht, hals en decolleté, oogverzorging, lippen verzorging, Kalmerende, voedende masker, hydraterende serum en Stress Control crème.
Prijs: €65,50

– tegen doffe, vermoeide en gestreste huid –

Een Alcina gezichtsbehandeling met een Gold Peel-off masker is een schoonheidsbehandeling die gericht is op het reinigen, hydrateren en verjongen van de huid. Het Gold Peel-off masker is een masker dat gouddeeltjes bevat en wordt gebruikt om de huid te revitaliseren en te verstevigen. Het masker wordt op het gezicht aangebracht en na enige tijd verwijderd, waarbij het onzuiverheden en dode huidcellen van het gezicht verwijdert.

De behandeling begint meestal met het reinigen van het gezicht om make-up en vuil te verwijderen. Daarna wordt er een toner gebruikt om de huid te balanceren en voor te bereiden op de behandeling. Vervolgens wordt er een zachte scrub gebruikt om dode huidcellen te verwijderen en de huid te polijsten.

Daarna wordt het Gold Peel-off masker aangebracht op het gezicht. Het masker wordt ongeveer 20-30 minuten op het gezicht gelaten om in te werken en daarna voorzichtig verwijderd. Na het verwijderen van het masker wordt er een gezichtsolie en moisturizer aangebracht om de huid te hydrateren en te voeden.

De voordelen van een Alcina gezichtsbehandeling met een Gold Peel-off masker zijn onder andere:

Verjonging van de huid: Het Gold Peel-off masker bevat gouddeeltjes die helpen om de huid te verstevigen en te verjongen.

Reiniging van de huid: Het masker verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen van het gezicht, waardoor de huid er fris en stralend uitziet.

Hydratatie van de huid: De behandeling bevat ook het aanbrengen van een gezichtsolie en moisturizer, die de huid hydrateren en voeden.

Verbetering van de huidtextuur: De zachte scrub die wordt gebruikt tijdens de behandeling helpt om de huidtextuur te verbeteren en zorgt voor een gladder en egaler uitziende huid.
Duurt 75 min. – Prijs: € 72,50,-

– Luxueuze verzorging voor de droge en schilferige huid, vermindert de spanning in de huid, minder trekking gevoel –
Reiniging, enzym peeling, warme kompressen, massage van gezicht, hals en decolleté, oogverzorging, lippen verzorging, hydraterend masker, vocht herstellend serum, handen massage met Cashmere handcrème, en anti-aging crème.
Prijs: €65,50

Extra’s tijdens gezichtsbehandeling:

Bestaat uit: fruitzuurpeeling op het handen, anti-dry ampul wordt binnen het nagelriemen ingesmeerd, Ice Skin masker op het handen. Resultaat: Mooie, verzorgende en zacht handen

Prijs: € 15,-

Bestaat uit: Ogen reiniging, Collageen paden, aangepaste oog crème. Resultaat: zichtbare lifting, mooie gladde huid.

Prijs: € 15,-

Bestaat uit: zachte lippen scrub, collageen lip masker en lip olie..

Prijs: € 25,-