Art Reum

Lahksmi Art Reum behandeling

Art Reum is een behandeling die de rug, nek en schouders in het dagelijks leven verdedigt, ontspanning bevordert en problemen met spieren, pezen en gewrichten verlicht. Wordt vaak gecombineerd met sauna voor een dieper werking van de speciale oliën
Door het gebruik van sauna wordt je lichaam nat door condensatie.

Lakshmi Art Reum heeft een positief effect op de ruggengraat, het wonder van balans en techniek, dat ons vaak herinnert aan haar bestaan met vervelende en hardnekkige pijnen die het vermogen om zich vrij te bewegen verminderen en onze energietoevoer verzwakken.

Deze behandeling geeft je stap voor stap suggesties en middelen om te leren hoe je het lichaam ontspanning en elasticiteit van de spieren kunt geven. Dat gebeurt voornamelijk door de eigenschappen van Arnica die in staat is om alle problemen als gevolg van toevallige episodes op spieren, pezen en gewrichten te verlichten. Eucalyptus, rozemarijn, venkel, werken uitstekend als pijnstillers en lokale decontractors (spierontspanners). Jeneverbes, copaiba en tijm die de vermoeide spieren versterken en tonifiëren, en hen helpen ontspannen. Ten slotte sesamolie om de lokale circulatie te reactiveren en de afvoer van giftige stoffen die geblokkeerd zijn op het niveau van spieren en gewrichten te bevorderen.

rug scrub, massage met Art Reum olie (rug, nek, schouder of knie, eelboog, handen enz.), massage met de infrarood lamp, sauna, douche met speciale olie tegens pijnlijke spieren en gewrichten, reiniging en eindmassage.
Prijs: € 75,-

De energie van infrarood dringt door tot ons lichaam waardoor moleculen in beweging komen en zo warmte veroorzaakt.
Hierdoor stijgt de lichaamstemperatuur terwijl de omgeving koel aanvoelt.
Naast een weldadig en ontspannend gevoel vermindert infraroodlicht rug, nekklachten, spierpijn en reumatische klachten en stimuleert het de doorbloeding.

Naast de voor de salon ontwikkelde formules, zijn er ook producten voor thuisgebruik gecreëerd waarmee je de resultaten van de behandeling kunt ondersteunen, waaronder een Balsem op basis van Arnica

Dit is een balm die makkelijk in de diepe huidlagen wordt opgenomen. Het heeft ontstekingsremmende, rustgevende, kalmerende en pijnstillende eigenschappen doordat de balm Arnica, st. janskruid, venkel, jeneverbes en copaiba bevat.
Het verlicht gewrichts- en spierpijn, stijfheid van de rug en van de gewrichten.

Hij is geschikt voor thuisgebruik iedere avond voor het slapen gaan op de te behandelende zone.