Lahksmi webshop
Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Cornelis Trooststraat 22 | 1072 JE Amsterdam (De Pijp) | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Natuurlijke Cosmetica Produkten

Alle produkten zijn volledig dierproefvrij!!


Beauty Studio NaturelNaturel

Private Label - wordt geproduceerd in Engeland bij de Kerfoot Group.
The Kerfoot Group heeft een aanbod van meer dan 500 verschillende oliën, waaronder essentiële oliën, botanische extracten, boters, wassen, peelings en zeep bases en is één van de de grootste merken in de personal care markt.

Bijna al onze klanten kiezen voor natuurlijke oliën, die de agressieve chemische ingrediënten bij andere produkten vervangen. Oliesoorten verzachten en maken de huid gladder door hoge niveaus van essentiële vetzuren (omega 3, 6 en 9) of een aroma- of geurstof produkten.

Veel van onze oliën worden geperst in onze BRC geaccrediteerd productiefaciliteit in Goole. Dit milieuvriendelijk en vrij van chemicaliën proces zorgt ervoor dat de vitaminen en essentiële vetzuren worden bewaard in de olie. Onze oliën zijn biologisch door de Soil Association voor gebruik gecertificeerd in alle persoonlijke verzorging toepassingen.

 

LAKSHMI: de hoogste en meest zuivere kwaliteit

Stress, luchtvervuiling, vervuild water, verkeerde voeding, het gat in de ozonlaag en gebruik van agressieve producten zorgen allen voor een versnelde veroudering van de huid en kunnen op den duur gezondheidsproblemen veroorzaken.
Lakshmi cosmetica is bijzonder zuiver en puur, voedend, en houdt de huid fris en levendig.
Lakshmi, gecreëerd in het laboratorium van de natuur, gebruikt kruiden, zaden, bloemen, vruchten en producten van bijen. De producten zijn rijk aan wat de natuur ons biedt, zoals: shea butter, aloë vera, jojoba, sesam, centella asiatica, rose en myrrhe essentiële oliën.

De Lakshmi producten hebben de italiaanse certificering voor Natuurlijke Organische cosmetica, de AIAB (italian organic farming association) en de ICEA (institute for ethic certification). Lakshmi is het eerste gecertificeerde Ayurvedische cosmetica product in de wereld. Hiermee biedt About Beauty & Health een bijzondere lijn met natuurlijke, plantaardige producten, gezond, betrouwbaar en zonder toevoegingen.

Wat is het verschil?
1. Natuurlijke conservering
2. De meest fijne bloemengeuren
3. Onovertrefbare moisturizer 100% natuurlijk
4. Aardolie vrij
5. Pure natuurlijke onbehandelde Aloe Vera gel
6. Wilde planten of biologisch geteelde planten
7. Duizenden jaren oude wijsheid van de Ayurveda
8. Niet getest op dieren
9. Geen genetische manipulatiejeunesse productenJeunesse

is een huidverzorgingsmerk uit Israël. Alle produkten zijn volledig dierproefvrij en zijn GMP gecertificeerd.

De basis van het merk zijn de heilzame ingrediënten uit de Dode Zee, gecombineerd met natuurlijke ingrediënten en plantenoliën. Alle produkten van Jeunesse worden gekenmerkt door de milde samenstelling, de aansprekende, zachte geur en de luchtige textuur. Jeunesse maakt als één van de weinigen gebruik van vacuümmixers, waardoor de crèmes een zeer prettige luchtigheid krijgen en niet zwaar op de huid voelen.

De modder uit de Dode Zee wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzaamheid. Gelegen op het diepste punt ter wereld, bevat de Dode Zee 21 soorten mineralen, waarvan er zelfs 12 in geen enkele andere zee gevonden worden.Botanical Beauty

is een 100% natuurzuiver product dat helpt bij herstel van: Eczeem, Psoriasis, Kloven en Acné. Het is geschikt voor alle huidtypen en er zijn geen synthetische kleur- geur- en conserveringsmiddelen toegevoegd.


Waarom Botanical Beauty?
• 100% natuurzuiver
• Biologisch
• Effectief
• Helpt bij herstel van: Eczeem, Psoriasis, Kloven en Acné
• Geschikt voor alle huidtypen, inclusief baby en kinderhuid
• Dierproefvrij • geen chemisch-synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen.
• Productie in Nederland
• 5 geurlijnen: Lavendel, Rozen, Eucalyptus-Mint-Roosmarijn, Calendula Mandarijn en Calendula Rijstekiem
Botanical Beauty Olien

 


U kunt onze produkten bestellen op onze webshop.

Klik hier voor de webshop

Al onze produkten zijn absoluut dierproefvrij.