Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Top Naefflaan 33 | 1183 BP Amstelveen | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

PQAGE peeling


PQAGE is een revolutionair peeling concept met krachtige huid verjongende eigenschappen, maar wel een peeling met een groots respect voor de huid.


Deze unieke non-agressieve peeling gel is daarom de enige chemische peeling ter wereld die een hoog percentage TCA 30-35% (Trichloorazijn) diep in de huid brengt, maar waarbij de huid NIET gaat exfolieren (vervellen). Uw huid is aan de ‘buitenkant’ onaangetast en het is dus niet zichtbaar dat u een chemische peeling heeft ondergaan!


PQAGE is daarom 12 maanden per jaar inzetbaar, dus ook gedurende de zomermaanden!


PQage peelingPQAGE heeft een unieke drievoudige werking:

PQAGE is een veilige en comfortabele peeling voor de huid. De behandeling is geheel pijnloos, en zelfs zeer aangenaam te noemen omdat we de gel de huid inmasseren. Er is bovendien geen ‘hersteltijd’ benodigd.

U ziet er juist direct na het aanbrengen op zijn mooist uit! Ideaal voor een belangrijke dag zoals uw trouwdag, een feestje of een event!


De peeling is geschikt voor ALLE huidtypen, dus ook voor de zeer gevoelige huid.

Afhankelijk van de conditie van uw huid wordt een behandelplan opgesteld.
PQAGE mag wekelijks aangebracht worden. Als onderhoudssysteem wordt 1x per maand geadviseerd. Om een sterk verouderde huid meteen een ‘flinke boost’ te geven kunnen we zelfs gedurende 1 week 3 behandelingen met de PQAGE uitvoeren!


PQAGE is geschikt als:

behandeling voor pigmentatiestoornissen en huidverkleuringen


PQAGE peeling - 60 min.

De behandeling bestaat uit:
Huidanalyse, oppervlakte en diepte reiniging, stomen, PQAGE peeling, kalmerende masker, ontspannende oogkompressen, serum, verzorgende crème.

Prijs: € 65,-