Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Top Naefflaan 33 | 1183 BP Amstelveen | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

fruitzuur peelingFruitzuurpeeling

Wat is fruitzuur?

AHA ( Alpha Hydroxy Acid ) is een verzamelnaam voor verschillende fruitzuren. Onder fruitzuren vallen o.a. Citruszuur, Glycozuur, Melkzuur, Appelzuur en Wijnzuur. Bij Naturel wordt gebruik gemaakt van Glycolzuur en Melkzuur.

 

Glycozuur – verweekt de kleefstof tussen dode huidcellen in de hoornlaag. Het verweken van deze kleefstof heeft als resultaat dat de dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen. De peeling verwijderd tussen de 4 en 7 lagen dode huidcellen met als resultaat dat de “nieuwe”huid er lumineuzer en gladder uitziet.

 

Melkzuur – heeft het vermogen om zeer intensief te hydrateren. Melkzuur stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur ,wat zeer belangrijk is voor een goede hydratatie van de huid. Daarnaast helpt het de huid om nieuwe van collagene vezels te stimuleren,waardoor de huid er meer glanzend en voller uitziet.

Voor wie is een fruitzuurbehandeling geschikt?

Een fruitzuurbehandeling is geschikt voor iedereen die een effectieve huidverbetering wil. De peeling kan eenmalig als onderdeel van een gezichtsbehandeling gebruik worden, of de peeling wordt in een serie behandelingen aangebracht om specifieke problemen effectief te verbeteren.

 

Verschillende percentages Fruitzuur

Studio Naturel heeft gekozen voor 8%, 15% en 30%. Deze percentages vallen in de categorie zeer licht tot medium. Er zijn hogere percentages verkrijgbaar, maar hoe hoger het percentage, destemeer de kans op bijwerkingen. Met onze peelings kun u het beoogde resultaat op een effectieve,maar mildere manier bereiken.

Fruitzuurpeeling 8%

Deze fruitzuurpeeling is ideaal voor mensen die hun huid een effectieve oppepper willen geven. De huid wordt helderder en egaler van kleur,kleine oppervlakkige pigmentvlekjes worden minder zichtbaar en de poriën worden fijner.

Prijs: € 35,-

 

Fruitzuurpeeling 15%

Deze fruitzuurpeeling is ideaal voor de huid die reeds gewend is aan fruitzuur. Pigmentvlekjes en fijne lijntjes worden minder zichtbaar .Door de verfijning van de poriën krijgt de huid natuurlijke glans terug. Bevat Hylaluronzuur voor effectieve hydratatie tijdens de behandeling.

Prijs: € 40,-

Fruitzuurpeeling 30%

Deze fruitzuurpeeling bevat een hoger percentage Glycozuur dan de andere peelings en is daarom zeer effectief in het behandelen van bijvoorbeeld huidverkleuringen,fijne lijntjes en grove poriën. Het is aangeraden deze peeling allen te gebruiken wanneer de huid reeds aan fruitzuur gewend is.

Prijs: € 45,-