Lahksmi webshop
Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Cornelis Trooststraat 22 | 1072 JE Amsterdam (De Pijp) | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Naaldloze mesotherapie ( elektroporatie combi)

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen, zoals ultrageluid, Iontoforese en meso-elektroporatie.
Met de SkinActivTM kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen.Naaldloze mesotherapie

De Naaldloze Mesotherapie is uitstekend te combineren met de Microdermabrasie.

Microdermabrasie verwijdert dode huidcellen, verbetert de microcirculatie en stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels in de huid. De huid is nu in staat om de werkstoffen beter op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid.
Naaldloze Mesotherapie: eindelijk een lifting techniek die doet wat het beloofd! Zonder botox, zonder inspuitingen of mes.


Behandeling bestaat uit:
Huidanalyse, reiniging, peeling, vapozone, microdermabrasie, cocktail van serums (afgestemd op jouw huidtype), Naaldloze meso-elektroporatie, voedende kalmerende masker, dag/nacht verzorging.


Losse korte behandeling (60 min.)
Prijs: € 75,-


Mini kuur Meso 3 behandelingen (60 min.)
Prijs: € 200,-


Volledige kuur 6 behandelingen (60 min.)
plus één behandeling gratis!

Prijs: € 425,-