Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Top Naefflaan 33 | 1183 BP Amstelveen | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Hartelijk welkom op de site van Beauty Studio Naturel
de anti-aging specialisten

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Ik ben Donna Ruimschoot, eigenaresse van Beauty Studio Naturel, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en gediplomeerd Ayurvedische therapeut.

 

Ik heb ruim 25 jaar praktijkervaring, waarvan de laatste 12 jaar ik in mijn eigen praktijk op de Cornelis Trooststraat in Amsterdam-Zuid heb gewerkt.

 

Ik heb besloten in een rustiger omgeving te gaan werken en vandaar dat ik sinds januari 2020 vanuit huis in Amstelveen werk. Gelukkig hebben wij de beschikking over een groot huis en de behandelkamer is groter dan in Amsterdam.

Beauty Studio Naturel in Amstelveen

De salon is gespecialiseerd in anti-aging en behandelingen die zijn afgestemd op de principes van de Ayurveda gezondheidsleer: het in balans brengen van lichaam & geest.

 

Beauty Studio Naturel is een professionele salon met een sfeervolle en rustgevende ambiance waar u zich volledig kunt ontspannen en genieten van een moment voor uzelf. Omdat de rust van de klant prioriteit nummer 1 is, werken wij alleen op afspraak en kan je ons niet op elk moment telefonisch bereiken.

 

Onze producten zijn puur en zuiver, voedend en zeer rijk aan de meest waardevolle werkzame stoffen die Moeder Natuur ons biedt en zijn natuurlijk absoluut dierproefvrij.


Onze producten:

Lahksmi

De stress van het moderne leven, vervuiling en het gebruik van agressieve cosmetica is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering en gezondheidsproblemen. Om deze reden ontwikkelt Lakshmi uitsluitend natuurlijke producten gemaakt van gezonde, veilige en effectieve plantaardige bestandsdelen.

 

Lakshmi is gevestigd in Verona (Italië) en is al meer dan 20 jaar actief in de natuurlijke cosmetica en welzijn. Na een Ayurvedische cursus in New Dehli leerde Franco (oprichter van LakShmi) de bijzondere waarde van de Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) kennen. Op deze cursus ontdekte hij o.a. hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op het balanceren van de dosha’s (Vata, Pitta en Kapha). Dit was het moment dat hij op het idee kwam om verzorgingsproducten van planten, kruiden en bloemenextracten te produceren die Vata, Pitta en Kapha in balans brengen en harmoniseren.

 

De droom om volledig natuurlijke cosmetica te produceren werd door iedereen onmogelijk gehouden. Vastberadenheid leidde echter tot het openen van een klein cosmetisch laboratorium (70 m2) in Toscane. Vandaag de dag heeft het laboratorium van Lakshmi een oppervlakte van bijna 1000 m2 en produceert zij meer dan een miljoen producten per jaar. De producten zijn volledig natuurlijk en o.a. door de ICEA gecertificeerd. Lakshmi producten zijn met vreugde gemaakt omdat:

 

• Haar bestandsdelen NIET op dieren getest zijn en géén dierlijke stoffen bevatten.

• Zij dezelfde ph waarde hebben als de huid.

• Zij geïnspireerd zijn door de Ayurvedische natuurgeneeskunde.

• Haar vochtinbrengende factor voortkomt uit het gebruik van 100% natuurlijke stoffen zoals: aloë vera sap, slijm van Mallow en Althea.

• De doeltreffendheid van onze producten ontstaat uit de synergie van planten, essentiële oliën en plantaardige oliën.

• De kleur van onze producten wordt verkregen door de natuurlijke componenten: kurkuma, henna, chlorofyl en aloë vera.

• De geur van onze producten verkregen wordt door het gebruik van natuurlijke etherische oliën die de doeltreffendheid van het product versterken.

• Wij onze producten conserveren door het gebruik van grapefruit zaad extract, glycine soja, vitaminen A, E, C en etherische oliën.

• Wij uitsluitend gebruik maken van biologisch geteelde en wilde planten.

• De producten bevatten GEEN peg, parabenen, vaseline (petrolatum), alcohol, siliconen, synthetische keurstoffen of dierlijke proteïnes.

 

Alcina

Het merk Alcina® biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor haar & huid. De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk, maar geven je persoonlijkheid ook de juiste, gezonde en kleurrijke accenten. Alcina kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit. Binnen de Wolff Groep worden, naast cosmetica, ook farmaceutische producten ontwikkeld en geproduceerd. Onze kennis en kunde is met de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoek onderbouwd; een garantie voor werkzaamheid en veiligheid.

 

Beauty Studio Naturel werkt met de meest moderne en veiligste apparatuur.
Ik ben gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering behandelingen in de richting van medische schoonheidsspecialiste.
U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet
Donna Ruimschoot

 

Onze beautysalon is gelegen in Amstelveen Noord en goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Bekijk de website regelmatig om de nieuwste behandelingen te ontdekken. Klik hier voor openingstijden.

Beauty Studio Naturel staat niet stil.
In onze nieuwsbrief ontvangt u het eerst berichten over onze gezichtsbehandelingen en produkten.
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Al onze producten zijn absoluut dierproefvrij.