Schoonheids salon Studio Naturel
Beauty Studio Naturel | Top Naefflaan 33 | 1183 BP Amstelveen | Tel.: 020-4704228 | E-mail:  info@studionaturel.nl

Ayurvedische consulten

Ayurvedisch Consult (60 min.)
Als je je zwak voelt, je te weinig energie of slaapproblemen hebt, problemen met de huid hebt, problemen ondervindt met het handhaven van je juiste gewicht, krijg je snel een verkoudheid of heb je een ander gezondheidsprobleem, kom dan langs voor een ayurvedisch consult.
Tijdens de intake voer ik een test uit om je ayurvedische constitutie te bepalen (Prakruiti). Zo bepaal ik met welke psychofysische eigenschappen je bent geboren. Vervolgens kan ik de oorzaak van je klacht achterhalen.

Ayervedische consult en behandelingenDaarna bespreek ik de routine van je dagelijkse leven en help ik je via een dieet en eventueel advies voor lichaamsbeweging om de normale werking van het lichaam te herstellen.
Ik kan je leren hoe dat te doen zonder chemische medicijnen voor dergelijke kwalen zoals hoofdpijn, spierpijn, griep, koorts, slapeloosheid etc.
Ayurveda is om de natuurlijke harmonie waarmee de mens in de wereld kwam te herstellen.
Na drie weken, zie ik je bij het controlebezoek (gratis) om te zien hoe de behandeling verlopen is en om de volgende stappen te bepalen.

Prijs: € 65,-

 

 

Korte Ayurvedisch consult op het gebied van beauty advies (30 min.)
Tijdens de intake voer ik een test uit om je ayurvedische constitutie te bepalen (Prakruiti). Zo bepaal ik met welke psychofysische eigenschappen je bent geboren.
Daarna krijgt je een advies voor een goede gezichtsverzorging en de informatie welke cosmetica producten
zijn de beste voor je , afgestemd op de Prakruiti.

Prijs: € 45-